top of page

Netvisor maksutta uusille asiakkaille

Kohti Unelmia Tilitoimisto on aina sitoutunut tukemaan yrittäjien matkaa kohti menestystä. Ymmärrämme, että taloushallinnon selkeys ja tehokkuus ovat avainasemassa jokaisen yrityksen perustan luomisessa. Siksi olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa yhteistyöstämme Netvisorin kanssa, joka tarjoaa kattavan taloushallintojärjestelmän. Tämä yhteistyö tuo mukanaan merkittävän edun kaikille uusille asiakkaille, jotka liittyvät palveluun vuoden 2024 aikana.


Mitä Tarjous Sisältää?

Aloitetaanpa siitä, mitä tämä erikoistarjous pitää sisällään. Netvisor maksutta kaikille meidän uusille asiakkaille käyttöön! Netvisor tarjoaa kaikille meidän uusille asiakkaille kuluvan kuukauden ja seuraavat kaksi kuukautta täysin veloituksettomia kaikista heidän palvelupaketeistaan. Kyllä, luit oikein – lähes kolme kuukautta ilmaista käyttöoikeutta mihin tahansa Netvisorin tarjoamaan palvelupakettiin. Tämä mahdollistaa yrityksillesi pääsyn kattaviin taloushallinnon työkaluihin ilman alkuvaiheen kustannuksia.


Lisäksi, kaikille Kohti Unelmia Tilitoimiston kautta tuleville uusille Netvisorin käyttäjille annetaan 100% alennus avausmaksusta. Tämä tarkoittaa, että voitte aloittaa taloushallinnon digitalisoinnin kustannustehokkaasti. Tämä on erinomainen tilaisuus kaikille yrittäjille, jotka haluavat modernisoida ja tehostaa liiketoimintansa hallintaa.


Miksi Hyödyntää Tämä Tarjous?

Netvisorin järjestelmä on suunniteltu helpottamaan yrityksesi taloushallinnon prosesseja, tehostamaan toimintaa ja tarjoamaan reaaliaikaista tietoa liiketoimintasi taloudellisesta tilasta. Järjestelmän avulla voit automatisoida tehtäviä ja saada tehokkaammaksi omaa taloushallintoasi mikä vapauttaa aikaa liiketoiminnan kehittämiseen.


Tämä tarjous ei ole vain kustannussäästömahdollisuus vaan myös investointi yrityksesi tulevaisuuteen. Se tarjoaa mahdollisuuden tutustua ja hyödyntää alan johtavan taloushallintojärjestelmän etuja, vähentäen samalla taloudellista riskiä alkuvaiheessa.


Kuinka Voit Hyödyntää Tarjouksen?

Hyödyntääksesi tämän tarjouksen, sinun tarvitsee vain olla yhteydessä meihin johannes@kohtiunelmia.fi tai 0404168796 ja aloitetaan yhteistyö! Rekisteröinnin tulee tapahtua Netvisor-palveluun vuoden 2024 loppuun mennessä. Katsotaan yhdessä sinulle sopiva paketti Netvisorin käyttöön + aloitetaan kumppanuus yrityksesi kasvun tekemiseksi.


Unelmat kasvavat yhdessä!
Netvisor kumppani Kohti Unelmia

15 views0 comments

コメント


bottom of page