top of page

TUTUSTU ASIAKKAIDEMME ANTAMIIN PALAUTTEISIIN

REFERENSSIT

Screenshot 2022-10-17 at 11.57.50.png

HANNA KÖLHI
Fakta ja Fiktio Oy

Siirryin kohti Unelmia -tilitoimiston asiakkaaksi tilanteessa, jossa halusin yritykseni taloushallintoon selkeyttä, suunnitelmallisuutta ja näkyvyyttä tulevaan. Halusin itse ohjata yrityksen liiketoimintaa, ymmärtää paremmin numeroita ja hyödyntää tehokkaammin mahdollisuuksia.

 

Yhteistyö Kohti Unelmia -tilitoimiston kanssa on alusta asti ollut odotukset ylittävää. Nyt minulla on kumppani, joka on samalla puolella ja jonka kanssa voin luotettavasti sparrailla mahdollisuuksia sekä taklata mahdollisia riskejä, ennakoivasti.

 

Fennoan käyttö on mahdollistanut reaaliaikaisen näkymän yrityksen tilanteeseen sekä toiminut työkaluna tulevaisuuden suunnitteluun. Sähköinen taloushallinto on myös vapauttanut aikaani yrittäjänä ydintehtävääni eikä kirjanpito enää ole kuukausittainen pakkopulla.

 

Suosittelen Kohti Unelmia -tilitoimistoa kaikille yrittäjille, jotka haluavat viedä liiketoimintansa seuraavalle tasolle sekä uskovat unelmiinsa. 

heli2.jpg

HELI POMMERIN,
Illusia Productions

Kohti Unelmia Tilitoimisto vastaa kahden yritykseni kirjanpidosta. Olen saanut vuosien varrella arvokasta ohjausta ja neuvoja, mm. yritysmuodon muutos sujui stressittömästi heidän tuellaan.

 

Yhteistyössämme arvostan erityisesti ystävällistä palvelua, luotettavuutta ja asiantuntemusta. Saan aina kysymyksiini perusteelliset vastaukset ja voin luottaa siihen, että työ on tehty huolellisesti ja rautaisella kokemuksella.

 

Suosittelen lämpimästi kaikenlaisille yrityksille taloushallinnon osaajaksi, mutta erityisesti aloittaville yrittäjille, jotka kenties kaipaavat tukea ja opastusta. Tässä on siihen kätevä ja kärsivällinen kumppani. Sekä yrittäjille kuten minä, jotka pitävät siitä, että kirjanpito tilinpäätöksineen sujuu rutiininomaisesti ja yllätyksittä.

2022-09-21-14-18-56-504.jpg

JORI KOTA-AHO,
Personal Trainer 

Homma on toiminut hyvin Kohti Unelmia Tilitoimiston kanssa! Saan aina asiantuntevaa palvelua henkilöltä, joka tuntee yritykseni. Yhteydenpito on helppoa ja tositteiden toimittaminen yksinkertaista!

veera-6-778x1037.png

VEERA ANTTILA
Yrittäjä, Design VA Oy

Olen tykännyt olla Marikan ja Kohti Unelmia -tilitoimiston asiakkaana yritykseni kirjanpidon kanssa. Viestintä on mutkatonta ja ystävällistä ja aina löytyy apu jos joku askarruttaa.

Olen asiakkuuden myötä ehtinyt keskittyä toimintani kasvattamiseen huomattavasti paremmin ja se onkin tuottanut hedelmää jo runsaasti.

Kokemus on ollut kaikin puolin hyvä.

21AF3D13-CB51-4457-8F23-5DC2F6793918.jpeg

SALLA KANKAANPÄÄ,
KAUNEUS JASA OY 

Aidosti asiakkaistaan välittävä tilitoimisto! Ohjaava ote taloushallintoon on auttanut näkemään liiketoiminnan kipukohtia. Kiinnittämällä huomiota oikeanlaisiin toimiin on saatu parannettua yrityksen tuottavuutta ja mahdollistettu kasvu.


Yhteydenpito on tiivistä, mutkatonta ja kumppanillista. Ihanaa, kun voin luottaa, että yrityksen taloushallintoa hoitaa nyt ammattilainen, joka tulkitsee numeroita kuin omassa yrityksessään ja pitää mut ajan tasalla. Itse puolestaan voin keskittyä työhön, jonka parhaiten osaan. 

pasiilmantekstiä.png

Pasi Myllyvirta

Enpä vois tyytyväisempi olla! Suosittelen kaikille, jotka on kyllästyneitä huonoon palveluun kirjanpitäjältään. 

Tykännyt erityisesti siitä, että olen saanut asiakkaita bonuksena tilitoimiston verkostosta :)

Sanna Liljamo.jpeg

Sanna Liljamo,
Maskeeraaja

Toiminimeni täytti juuri 20 vuotta. Vaikka olenkin konkari yrittäjä ja käsistäni kätevä, luotan kirjanpitoni itseäni taitavimpiin hyppysiin.

 

Hanna on ehdottoman luotettava ja jämpti ja väsymättä jaksanut vastata minua askarruttaviin kysymyksiin. Ohjelmana Fennoa teki laskutuksesta ja kuittien kirjaamisesta helppoa ja kätevää. Olen erittäin tyytyväinen asiakas.

ALEXANDER WILSON,
Founder Sisuman

"I'm thrilled to have Kohti Unelmia as a part of my journey. Their team is not only incredibly helpful but also highly professional. With their support, I'm able to concentrate more effectively on my core business activities. I strongly recommend their services to other business owners who are seeking reliable and proficient collaboration."

Renluft Matias Tirronen.jpeg

MATIAS TIRRONEN,
Renluft 

Timo on kävelevä tietopankki ja on auttanut meitä selkeyttämään oman bisneksen talouskysymyksiä. Suosittelen Kohti Unelmia Tilitoimisto erityisesti yrittäjille joille on tärkeää saada kirjanpito hyviin käsiin.

Smiling Girl

Kenties sinä?

Palautteesi :) 

Tommi Koirikivi,
Theymes Oy

 Tunsin Timon entuudestaan ja kun yrittäjyys tuli ajankohtaiseksi, oli helppo kääntyä hänen puoleen. Timolta sain myös käytännön apua ja ajatuksia vielä ennen yrittäjyyteen ryhtymistä.

 

Kohti unelmia on mahdollistanut keskittymiseni oman liiketoiminnan kehittämiseen. Aina kun on ollut jotain mielen selvitettävää, on jokaiseen yhteydenottoon reagoitu nopeasti. 5/5 Suoriutumista, ilolla jatkamme yhteistyötä.

Smiling Girl

Kenties sinä?

Palautteesi :) 

bottom of page