top of page
Mountain Range

AIDOSTI PALVELEVA TILITOIMISTO

Oletko KASVUhaluinen yrittäjä ja etsit itsellesi hyvää ja luotettavaa kirjanpitäjää? Tutustu tiimiimme!

 

Olemme kasvusta ja paremmasta bisneksestä kiinnostuneiden yrittäjien unelmakumppani. Meillä on halu auttaa sinua ja yritystäsi. Hoidamme kirjanpitosi henkilökohtaisella palvelulla, minkä lisäksi saat halutessasi apua yrityksesi muihinkin osa-alueisiin.

Tiimi

KOHTI UNELMIA -TIIMI

"Kyllästyin, kun kuulin monelta yrittäjältä, että he eivät saa kunnon palvelua kirjanpitäjältään. Uskomatonta, mutta totta: he saivat jopa kettuilua, jos he eivät osanneet jotain asiaa…

Miten kirjanpitäjä voi jättää vastaamatta yrittäjän huoliin? Tai miten kirjanpitäjä voi alkaa aukomaan päätään, kun yrittäjä ei tiedä kaikkea kirjanpidosta? Eihän se näin voi olla!

Mielestäni yrittäjän kaikkien yhteistyökumppaneiden pitää nimensä mukaisesti olla YHTEISTYÖSSÄ yrittäjän kanssa. 

Kohti Unelmia Tilitoimiston ainoa tarkoitus on olla olemassa yrittäjää varten. Palvelemme siis parhaamme mukaan yrittäjän tarpeita: etsimme vastauksia ongelmiin ja autamme kirjanpidon kautta niin paljon kuin mahdollista. Tarvittaessa autamme myös muissa yritystoiminnan asioissa.

Meidän kanssamme menestyt yrittäjänä. Emme tee kaikkea puolestasi, mutta hoidamme oman osuutemme, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Mikäli unelmat ja ennen kaikkea niiden toteuttaminen on sun juttu, ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa sinua niiden toteutumisessa."

- Johannes Laine, Perustaja

"

Johannes-Laine-86_edited.jpg
bottom of page