top of page
Search

kenelle palvelumme sopivatOlet varmaan jo tutustunut palveluihimme, mutta mietit sopivatko ne sinulle?

Lue pidemmälle niin kerron!Suuri halu auttaa yrittäjiä on luonut pohjan Kohti Unelmia -tilitoimistolle. Koemme, että kirjanpidon tulisi olla jokaiselle yritykselle tuki ja turva, kumppani. Niinpä haluamme parhaamme mukaan auttaa yrittäjää kirjanpidollisesti ja monina muina keinoina."Kumppanuus vaatii molemminpuolista luottamusta ja kommunikaatiota."


Palvelumme on suunnattu yrittäjille, joilla on halu kasvaa ja kehittyä. Jotka ovat valmiita tekemään töitä menestyäkseen yrittäjyyden polulla. Kumppanuus vaatii molemminpuolista luottamusta ja kommunikaatiota. Me hoidamme oman osuutemme ja sinä hoidat omasi. Kirjanpitomme on tukenasi, vastaa kysymyksiisi ja käy kuukausittain läpi raportit kanssasi. Autamme yrityksesi taloushallinnon ymmärtämisessä ja selvitämme miten käännät luvut hyödyksesi. Sinun työsi on olla kiinnostunut yrityksesi tilanteesta, tehdä töitä sen eteen ja tietty välittää kuitit sun muut dokumentit sähköisesti ajallaan.


Yksinkertaista!


"Menestystä rakentamassa."

Olemme yrittäjiä varten, joilla on unelmia. Ja valitettavasti unelmat ei toteudu yhdessä yössä. Se vaatii päättäväisyyttä ja oikeiden asioiden tekemistä. Toistoja.


Me olemme täällä yrittäjiä varten, jotka ovat valmiita tekemään töitä menestyksensä eteen. Meiltä löytyy taloushallinnollisen tuen lisäksi monta keinoa viedä sinua eteenpäin urallasi. Tiedätkö mihin työaikasi nykyään kuluu? Vapauta aikasi työlle mitä rakastat tehdä. Unelmoi, niin me ideoimme kanssasi.
"Yhdessä."

Yhdessä tekeminen on se juttu. Yhdessä meillä on mahdollisuuksia kasvaa, autetaan toinen toistamme. Jos koet, että tahdot tehdä kaiken itse niin me emme ole sinua varten. Kukaan ei ole saavuttanut unelmiaan yksin. Vai onko sittenkin, kerro kuka? Kommentoi alle. :)


Oman kirjanpitonsa hoitaminen on varmasti joillekin miellyttävää puuhaa, mutta oletko huomioinut paljon siihen menee aikaa? Mitä tekisit sillä ajalla, jos ulkoistaisit kirjanpidon? Kerkeätkö tutkimaan yrityksesi taloushallintoa muiden töiden ohessa? Jos pidät nykytilanteestasi ja sinua ei voisi unelmat vähempää kiinnostaa älä missään nimessä hae kumppaniksi. “Minä itse” on kiva vaihe elämässä, mutta menestys rakennetaan yhdessä.


Jos haluat poistua mukavuusalueeltasi ja lähteä kehittämään itseäsi ja yritystäsi hae kumppaniksi, ja katsotaan olisimmeko sopivat kumppanit toisillemme, sinulla ei ole mitään menetettävää!
Ps. Kirjanpitopalvelumme on täysin sähköinen, joten osaathan ottaa kuvan kuitista ja käyttää sähköpostia ;)#kirjanpito #tilitoimisto #yrittäjälle #yrittäjäksi #yrittäjyys #suomenyrittäjät #pienyrittäjät #yksinyrittäjät #kohtiunelmia #yrittäjänarki #yrittäjä #talous #raha #yhdessä #nuoretyrittäjät #yrittäjänapuna

16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page