top of page

Johannes Laine

Updated: Dec 18, 2023


Kohti Unelmia -Tiimi

Keitä me olemme?Johannes Laine, Perustaja


Kuka oot?

Perheenisä, Sarjainnostuja, urheilua rakastava ja elämästä haipeissa eli Johannes Laine, tykkään urheilla säännöllisesti, innostunut melkoisesti toteuttaa erilaisia unelmia niin yrittäjyyden kun muunkin elämän osa alueiden parissa. Kahden ihanan pojan daddy ja melko rento varmasti poikien mielestä.


Mikä on sun voimaeläin?

Me keksittiin ystäväni kanssa mulle taistelijanimeksi aikoinaan Jaguaari TFW salilla ja kyl se ehdottomasti on mun voimaeläin. Mä jaksan ekstra 20% ku joku huutaa mua reeneissä Jaguaarina.


Miksi perustit tilitoimiston?

Mun intohimona on tällä hetkellä kaikkein eniten yrittäjien auttaminen. Tilitoimiston avulla pystyn antaa niin paljon enemmän, pääsen lähemmäksi yrittäjiä ja halun tarjota kokonaisvaltaisemmin jeesiä yrittäjille. So far näyttää siltä, että tää konsepti toimii erittäin hyvin pienyrittäjille. Autan sit tyhmillä kysymyksillä, vinkeillä ja markkinoinnilla. Kirjanpidon lisäksi paketissa tulee siis "vähän" muutakin. Esimerkkinä sanon, että yhdelle asiakkaalle saatoin saada satojen tuhansien diilin vinkkaamalla häntä verkostossa eteenpäin. Odotan sopimuksen varmistumista.


Mitä teet vapaa-ajalla?

Ööö...

Anteeksi millä?


Klise tai ei, niin meillä on vaa yks elämä ja en tykkää kauheasti ajatella niin kahtiajakoisesti aikaani. Täytän mun kalenterin mua kiinnostavilla asioilla, välillä siel on enemmän töitä, välillä urheilua tai lasten kanssa olemista. Mulle tärkeintä on nauttia siitä mitä on ja lyödä kalenteriin asioita joita oikeasti haluan. Jos mä vastaisin "normaalisti" niin sanoisin, että treenaan, leikin poikien kaa, hengaan ystävien kanssa ruokapöydässä tai oon saunassa.


Meitä kiinnostaa tietää kuka sinä olet ja miten löysit meidän blogiimme? Kommentoi alle! :)107 views0 comments

Comments


bottom of page