top of page

3 tapaa saavuttaa unelmasi

Updated: Dec 18, 2023


Kohti Unelmia Tilitoimisto on perustettu auttamaan yrittäjiä menestymään. Haluamme olla tukenasi ja selvittää mitkä asiat ovat jarruttamassa yritystäsi ja etsimme ongelmiisi ratkaisun.


Meillä on mahdollisuudet tukea sinua sparraus- ja konsultointipalveluiden kautta henkilökohtaisesti kirjanpidon lisäksi.Kuinka voisit jo nyt konkreettisesti alkaa tavoittelemaan unelmiasi? Tässä kolme vinkkiä, jotka kirkastavat tavoitteitasi heti.OPI SANOMAAN EI


“Menestyneet sanovat EI lähes kaikkeen. - Warren Buffet ”

Kun opit erottamaan tärkeät yritystäsi koskevat asiat, erotat myös ne ylimääräiset asiat jotka vievät aikaasi. Yksinkertaisesti: sano turhille asioille EI. Älä täytä kalenteriasi asioilla, jota eivät vie sinua eteenpäin. Pidä katse tavoitteissasi, oli ne pieniä tai suuria ja pidä niistä kiinni. Samalla kun sanot epäoleellisille asioille EI, sanot menestykselle KYLLÄ.


LEPÄÄ JA RENTOUDU


Kun annat itsellesi luvan vapaa-aikaan ja rentoutumiseen ajatuksesi alkavat selkeytyä. Muista pysähtyä miettimään aika ajoin mitä teet ja miksi? Oletko ajautunut toistamaan tiettyä kaavaa, joka ei palvelekaan sinua ja yritystäsi? Olet varmaan kuullut sanonnan "kaukaa näkee lähelle". Pieni irtiotto työstä auttaa pysähtymään ja näkemään asioita eri näkökulmasta. Muista kyseenalaistaa valintojasi usein tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa.


Lepo auttaa myös jaksamaan työpäivästä toiseen ja myös vapaa-ajalla. Yrityksesi voi hyvin, jos sinäkin voit.Keskity olennaiseen


“Lopeta se härvääminen!” - Johannes LaineÄlä poukkoile sinne tänne ja koita saada kaikkia asioita kerralla maaliin. Keskity siihen mitä teet, panosta, järjestä aikaa tärkeille jutuille. Tee sitä missä olet hyvä ja mitä rakastat tehdä. Ulkoista muut. Mitä tekisit vapautuvalla ajalla? Suunnittele, markkinoi, rakenna, kehitä, myy tuotteitasi/palveluitasi. Enemmän aikaa käytettävissä = parempia tuloksia.


Miksi tuskailisit esimerkiksi kirjanpitosi kanssa, jos se on sinulle pakko pullaa. Yrittäjän oma aika on RAHAA. Tee asioita, jotka ovat tuottavia ja vievät sinua eteenpäin.Aidosti palveleva tilitoimisto


Jos edellä mainitut asiat keräsivät jo sinuun energiaa ja täyteen mahdollisuuksia, mitä voisimmekaan saavuttaa kun lähdetään pintaa syvemmälle? Jo yksinkertaisiin asioihin tarttuminen ja pienten toimintamallien muuttaminen voi saavuttaa jo näkyviä tuloksia. Niihin täytyy vaan tarttua! Sparraus- ja konsultointipalvelumme lähtee haastamaan sinun toimintamalleja, asennetta ja ajatusmaailmaa yrittäjänä. Kaikilla ei tähän ole rohkeutta lähteä.


Mitä saavuttaisimmekaan, jos kirjanpitosi olisi osana tätä kokonaisuutta? Yrityksesi luvut kertovat eri puolen tapahtuvasta toiminnasta. Yhdistämällä nämä kaksi osa-aluetta voimme yhdessä saavuttaa KAIKEN. Meillä on laaja verkosto ammattilaisia eri aloilta ja emme pelkää ottaa heihin yhteyttä.
Olemme enemmän kuin kirjanpito. Olemme yrityksesi unelmakumppani.


57 views0 comments

Comments


bottom of page