top of page
Search

Riina Hyppönen

Updated: Jun 20, 2022

kohti unelmia -tiimi


keitä me olemme?RIINA HYPPÖNEN, ASSISTENTTI


Kuka oot?

Olen Riina, järjestelmällinen “kontrollifriikki”. Samaan pakettiin mahtuu myös helposti lähestyttävä, avarakatseinen ja rento chillailija.


Mikä on sun voimaeläin?

Olipas kiperä kysymys, mutta päädyin pääskyseen. Pääskyset tuovat mulle paljon voimaa ja iloa. Niiden kepeää lentoa on ilo seurata. Ja mikä parasta, pääskyset viestittävät kesän olevan aivan kulman takana.


Mikä on sun supervoimasi assistenttina?

“Tarkka ja järjestelmällinen Neitsyt…” Horoskooppini ei mene tässä vikaan. Olen tarkka, järjestelmällinen ja huolellinen työssäni. Supervoimani on yhtä vahva kuin työmotivaationikin.


Mitä teet vapaa-ajalla?

Pyrin nauttimaan hetkestä ja edistämään omaa hyvinvointia. Rakastan syvällisiä keskusteluja ja asioiden analysointia. Yritän irrottautua kaavoista, jotka ovat turhia ja pitää yllä ja kehittää niitä jotka tuovat arkeeni hyvää. Vapaa-aikaani kuuluu viihdyttävät ja opettavaiset podcastit, rytmikäs musiikki, ystävät, perhe, ulkoilu, liikunta ja hyvä ruoka.Kommentoi alle kuka sinä olet ja miten löysit meidän blogiimme?


Oetko mahdollisesti uusi Kohti Unelmia Tilitoimiston kumppani?#kirjanpito #tilitoimisto #yrittäjälle #yrittäjäksi #yrittäjyys #suomenyrittäjät #pienyrittäjät #yksinyrittäjät #kohtiunelmia #yrittäjänarki #yrittäjä #talous #raha #yhdessä #nuoretyrittäjät #yrittäjänapuna

101 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page