top of page

Kohti Unelmia Tilitoimisto ja ilona.works yhteistyöhön

Updated: Dec 18, 2023

Kohti Unelmia Tilitoimisto ja yrittäjien verkkokauppa ilona.works ovat aloittaneet yhteistyön. Jatkossa saat hankittua Kohti Unelmia Tilitoimiston palvelut ilona.worksin verkkokaupasta.

Tiimikuva ilona.worksKohti Unelmia: tilitoimisto, joka auttaa sinua menestymäänYksi yrityksen toimintaan vaikuttavista merkittävistä tekijöistä on taloushallinto. Kohti Unelmia on tilitoimisto, joka haluaa auttaa yrittäjiä menestymään. Tilitoimiston asiantuntijat ovat yrittäjän tukena, ja he kuuntelevat, auttavat ja ideoivat. Yrittäjänä sinä voit keskittyä olennaiseen, ja tilitoimiston ammattilaiset hoitavat taloushallinnon.


Tilitoimisto Kohti Unelmia tarjoaa sähköisiä kirjanpitopalveluita yrittäjille, jotka ovat valmiita ulkoistamaan kirjanpitonsa, ovat valmiita kasvamaan sekä haluavat keskittyä muuhun kuin kirjanpitoon. Tilitoimistossa asiantuntijat palvelevat yrittäjän tarpeita, tarjoavat opastusta ja neuvontaa ja ovat olemassa yrittäjiä varten. He auttavat sinua yrittäjänä menestymään.Kohti Unelmia Tilitoimiston palvelut hankit helposti ilona.worksin Verkkokaupasta


ilona.works on yrittäjien verkkokauppa, jonka kautta voit vertailla ja ostaa tärkeät yrittämisen palvelut, kuten kirjanpidon ja vakuutukset, vaivattomasti yhdestä paikasta. Palveluiden hinnat ja ehdot ovat näkyvillä, joten vertailu on helppoa ja löydät juuri tarpeisiisi sopivat kokonaisuudet. Yhteistyön ansiosta Kohti Unelmia tilitoimiston paketit löytyvät nyt myös ilona.worksin verkkokaupasta.


- Kirjanpitopalvelun valinta on yrittäjälle usein aikaa vievää, sillä vaihtoehtoja on paljon ja hinnoitteluperusteet vaihtelevat. Haluamme ilona.worksilla helpottaa palveluiden hankintaa ja tarjota yrittäjille mahdollisuuden vertailla palveluntarjoajat yhdessä paikassa. Jotta voisimme tarjota yrittäjille vain parasta palvelua, valikoimme verkkokauppaamme vain hyväksi havaittuja palveluntarjoajia. Tilitoimisto Kohti Unelmia on ammattitaitoinen kirjanpitokumppani ja aidosti olemassa yrittäjiä varten, joten siksi se onkin arvokas lisä kirjanpitokategoriaamme, kommentoi ilona.worksin toimitusjohtaja Axel Lindell.


- Rakastuin ilona.worksin ideaan heti kun sen näin, mun intohimo on auttaa yrittäjiä menestymään ja ilona.works hoitaa kyllä hienosti tärkeää roolia yrittäjien arjen helpottamisessa. Haluamme jeesata tilitoimistomme kautta yrittäjiä kasvamaan ja olla oikeasti auttamassa yrittäjää kasvussa. Kyllästyin kuuntelemaan haukkuja tilitoimistoista yrittäjien suusta verkostossani joten päätin, että asialle tulee tehdä jotain ja auttaa yrittäjiä myös tältä osalta paremmin. Meidän kautta yrittäjät saa jeesiä kokonaisvaltaisemmin oman liiketoimintansa kehittämiseen, Kohti Unelmia Tilitoimiston perustaja Johannes Laine kommentoi.

ilona.works on verkkokauppa, jonka kautta voi perustaa yrityksen digitaalisesti sekä verrata ja ostaa yrittämisen palvelut mm. kirjanpidosta maksupäätteisiin – ajasta ja paikasta riippumatta. Yhtiö on täysin suomalaisessa omistuksessa sekä saanut arvostetun Avainlippu-merkin. www.ilona.works


Kohti Unelmia TILITOIMISTO


Kohti Unelmia Tilitoimisto kasvuhaluisille yrittäjille. Haluamme auttaa yrittäjiä menestymään. Olemme tukena, kuuntelemme, autamme ja ideoimme. Sinä keskityt siihen mihin sinun tulee keskittyä ja me hoidamme taloushallinnon. Intohimomme auttaa sinua menestymään yrittäjänä. Meille on tärkeätä, että sinun toiminta kasvaa ja autamme siinä mielellämme. www.kohtiunelmia.fi

41 views0 comments

コメント


bottom of page